august 2017

FELLESSKAPSAMLING

Lørdag 2. september inviterer Normisjon, region Hordaland, til fellesskap-samling i Øvre Korskirkeallmenning 5, Bergen. Tid: kl. 10:00 - 14:00. Gerd Eli og Hallgeir Haaland blir med, sammen med Svein Høysæter. Tema er "Sterkere sammen!" Påmeldingsfrist er fredag 25. august.

INSPIRASJONSSAMLING

Har du en drøm, en visjon eller kanskje du sitter på en lengsel for menigheten vår? Kanskje du har opplevd noe godt i en annen menighet som du ønsker for vår menighet? Eller ønsker du bare bli litt bedre kjent med andre i menigheten og tenker dette er en fin mulighet? :)

FAMILIESTORSAMLING

Velkommen til familiestorsamling i Meland Aktiv søndag 13. august kl. 11:00! Dette er første samling i Norkirken etter fellesferien, og vi vil samle storfamilien, med barn, unge voksne og eldre, til åndelig og sosialt fellesskap.

Ta med kaffe, te og kaffemat.