oktober 2017

DRØMMEKVELDER I NORKIRKEN

I slutten av august hadde vi en åpen drømmekveld for alle interesserte og engasjerte voksne i Norkirken. Mellom 30 og 40 personer stilte opp, og det ble en fantastisk inspirerende kveld, der drømmer og visjoner ble delt. Disse ble samlet, og har nå blitt bearbeidet av "drømmekomitéen." Og nå er vi klare til å ta drømmene videre et steg. Hva kan bli? Det får du vite mer om på neste DRØMMEKVELD, som blir 23. november kl. 20:00. Tema: "Vi drømmer om å vitne om Jesus!"

Samlingen blir også denne gangen hjemme hos Anne Kjersti og Bjarte Erikstein. VELKOMMEN!

FREKHAUG BEDEHUS - EIT BØNEHUS FOR ALLE FOLK

Frekhaug Indremisjon inviterer til breiare bruk av bedehuset som bønehus. Arnfinn Norheim seier det slik i eit skriv som vi har mottatt: "Vi ville så gjerne at dette huset, Frekhaug bedehus, kunne bli eit bønehus for alle folk - for alle som trur på Jesus og ser verdien av bønn i gudsliv og teneste - at det kunne mobiliserast ei bønnerørsle, gjerne på tvers av menighetsfellesskap og forsamlingar.