SKI-WEEKEND I MYRKDALEN

Her finner du informasjon om vinterens ski-weekend i Myrkdalen. Også i 2018 tar vi turen til Myrkdalen i mars. Vi har reservert Helgatun fjellpensjonat 9. - 11. mars 2018.

Påmelding sendes til arve@norkirken-nh.no

NYTTÅRSFEST 2018

G2 GUDSTJENESTE

Søndag 26. november kl. 19:00 samles vi til G2 gudstjeneste på Frekhaug bedehus kl. 19:00. Det blir lovsang, tale, forbønn og nattverd. Velkommen til et godt kristent og sosialt fellesskap for folk i alle aldre!

BØNNETIMEN

Hver onsdag kveld, kl. 20:00 til 21:00 samles vi til BØNNETIMEN på Frekhaug bedehus. Vi opplever rike, viktige og gode kvelder, i felles bønn til Gud for hverandre, arbeidet vi står sammen i, og samfunnet rundt oss som vi er en del av.

DRØMMEKVELDER I NORKIRKEN

I slutten av august hadde vi en åpen drømmekveld for alle interesserte og engasjerte voksne i Norkirken. Mellom 30 og 40 personer stilte opp, og det ble en fantastisk inspirerende kveld, der drømmer og visjoner ble delt. Disse ble samlet, og har nå blitt bearbeidet av "drømmekomitéen." Og nå er vi klare til å ta drømmene videre et steg. Hva kan bli? Det får du vite mer om på neste DRØMMEKVELD, som blir 23. november kl. 20:00. Tema: "Vi drømmer om å vitne om Jesus!"

Samlingen blir også denne gangen hjemme hos Anne Kjersti og Bjarte Erikstein. VELKOMMEN!

FREKHAUG BEDEHUS - EIT BØNEHUS FOR ALLE FOLK

Frekhaug Indremisjon inviterer til breiare bruk av bedehuset som bønehus. Arnfinn Norheim seier det slik i eit skriv som vi har mottatt: "Vi ville så gjerne at dette huset, Frekhaug bedehus, kunne bli eit bønehus for alle folk - for alle som trur på Jesus og ser verdien av bønn i gudsliv og teneste - at det kunne mobiliserast ei bønnerørsle, gjerne på tvers av menighetsfellesskap og forsamlingar.

AGENDA 1 LÆREFELLESSKAP

Norkirken Nordhordland er med i Agenda 1. Dette er svært nyttig for alle som er med i lederteamet i menigheten. Lørdag 30. september er det Agenda 1 - smaksprøve - for alle som kan tenke seg å vite mer om hva Agenda 1 er. Dette er en gratis og uforpliktende samling, og vi inviterer lederteam i menigheter og forsamlinger til å delta på denne dagen. Ta kontakt med Arve Reigstad dersom dere ønsker å være med.

FELLESSKAPSAMLING

Lørdag 2. september inviterer Normisjon, region Hordaland, til fellesskap-samling i Øvre Korskirkeallmenning 5, Bergen. Tid: kl. 10:00 - 14:00. Gerd Eli og Hallgeir Haaland blir med, sammen med Svein Høysæter. Tema er "Sterkere sammen!" Påmeldingsfrist er fredag 25. august.

INSPIRASJONSSAMLING

Har du en drøm, en visjon eller kanskje du sitter på en lengsel for menigheten vår? Kanskje du har opplevd noe godt i en annen menighet som du ønsker for vår menighet? Eller ønsker du bare bli litt bedre kjent med andre i menigheten og tenker dette er en fin mulighet? :)