Fellesskap

NYTTÅRSFEST 2018

G2 GUDSTJENESTE

Søndag 26. november kl. 19:00 samles vi til G2 gudstjeneste på Frekhaug bedehus kl. 19:00. Det blir lovsang, tale, forbønn og nattverd. Velkommen til et godt kristent og sosialt fellesskap for folk i alle aldre!

BØNNETIMEN

Hver onsdag kveld, kl. 20:00 til 21:00 samles vi til BØNNETIMEN på Frekhaug bedehus. Vi opplever rike, viktige og gode kvelder, i felles bønn til Gud for hverandre, arbeidet vi står sammen i, og samfunnet rundt oss som vi er en del av.

DRØMMEKVELDER I NORKIRKEN

I slutten av august hadde vi en åpen drømmekveld for alle interesserte og engasjerte voksne i Norkirken. Mellom 30 og 40 personer stilte opp, og det ble en fantastisk inspirerende kveld, der drømmer og visjoner ble delt. Disse ble samlet, og har nå blitt bearbeidet av "drømmekomitéen." Og nå er vi klare til å ta drømmene videre et steg. Hva kan bli? Det får du vite mer om på neste DRØMMEKVELD, som blir 23. november kl. 20:00. Tema: "Vi drømmer om å vitne om Jesus!"

Samlingen blir også denne gangen hjemme hos Anne Kjersti og Bjarte Erikstein. VELKOMMEN!

FELLESSKAPSAMLING

Lørdag 2. september inviterer Normisjon, region Hordaland, til fellesskap-samling i Øvre Korskirkeallmenning 5, Bergen. Tid: kl. 10:00 - 14:00. Gerd Eli og Hallgeir Haaland blir med, sammen med Svein Høysæter. Tema er "Sterkere sammen!" Påmeldingsfrist er fredag 25. august.

INSPIRASJONSSAMLING

Har du en drøm, en visjon eller kanskje du sitter på en lengsel for menigheten vår? Kanskje du har opplevd noe godt i en annen menighet som du ønsker for vår menighet? Eller ønsker du bare bli litt bedre kjent med andre i menigheten og tenker dette er en fin mulighet? :)

FAMILIESTORSAMLING

Velkommen til familiestorsamling i Meland Aktiv søndag 13. august kl. 11:00! Dette er første samling i Norkirken etter fellesferien, og vi vil samle storfamilien, med barn, unge voksne og eldre, til åndelig og sosialt fellesskap.

Ta med kaffe, te og kaffemat.

GOD SOMMAR!

Når vi no går inn i sommartida, som og er ferietid for mange, er det viktig at vi tar ferie frå dei rette tinga. Det betyr mindre fokus på jobb og arbeidsdagar. Og truleg meir tid saman med familie og vener. Ein treng ikkje alltid å planleggja dei mest spektakulære reisene i inn- og utland for å få ein vellukka ferie.

SOMMERFEST PÅ TOFTING

Velkommen til familiestorsamling og sommerfest på Tofting søndag 18. juni kl. 12:00. Etter storsamlingen tenner vi felles griller, og vi har måltidsfellesskap med grillmat og kaffe/kaffemat. (medbrakt)

Det blir også mulighet for leiker og ballspill, fisking og bading (for de tøffe) Ta med familie og venner, og KOM!

PINSEFEST

2. pinsedag, mandag 5. juni, er det gjort klartt for pinsefest på Nordhordland Folkehøgskule kl. 11:00. Norkirken Bergen og Normisjon blir med. Regionleder Kristian Bjørkhaug taler for unge og voksne, mens Arne Johan Sæle (med flere) har opplegg for barna. Ingelin Reigstad Norheim med team leder lovsang.

Abonner på RSS - Fellesskap