Bønn

FREKHAUG BEDEHUS - EIT BØNEHUS FOR ALLE FOLK

Frekhaug Indremisjon inviterer til breiare bruk av bedehuset som bønehus. Arnfinn Norheim seier det slik i eit skriv som vi har mottatt: "Vi ville så gjerne at dette huset, Frekhaug bedehus, kunne bli eit bønehus for alle folk - for alle som trur på Jesus og ser verdien av bønn i gudsliv og teneste - at det kunne mobiliserast ei bønnerørsle, gjerne på tvers av menighetsfellesskap og forsamlingar.

NY BØNNEKALENDER

Ny bønnekalender er nå tilgjengelig. Den kan lastes ned her. Vedlagt fil.

Bønn er en grunnpilar i menighetsarbeidet. Vi tror at bønn rører Guds hjerte, og skaper et handlingsrom for Gud.

Bønn for Irak

Vi vil stå sammen med våre trossøsken i Irak, som i disse dager opplever ekstreme forfølgelser og overgrep. Vi oppfordrer alle kristne til å bruke tid i forbønn for våre brødre og søstre, og til å bidra med hjelp og pengestøtte til organisasjoner som er i posisjon til å hjelpe. Vi vil også utfordre hverandre om å åpne våre hus og hjem for flyktinger som i fremtiden trenger et sted å være og høre til.

Vi har hentet NOEN KONKRETE BØNNE-EMNER FOR IRAK fra hjemmesidene til ÅPNE DØRER. Under finner du en bønneliste med bønneemner for IRAK:

Abonner på RSS - Bønn