september 2018

GUDSTJENESTER I NORKIRKEN!

Velkommen til gudstjeneste i Norkirken! Vi holder til i Meland Aktiv, og har gudstjenester annenhver søndag kl. 11:00, i partallsuker. Gudstjenestene passer for alle generasjoner. Vi har egen søndagsklubb og aktiviteter i hallen for barna. Vi har også egen undervisning og aktiviterer for ungdommer under talen.

LIKKLEDET I TORINO - der tro og vitenskap møtes

Nordhordland Folkehøgskule mandag 17. september kl. 19:00: Foredrag v/David Rolfe, en anerkjent engelsk ekspert på Likkledet og en prisbelønnet filmskaper, besøker Norge.

Velkommen til spennende undervisning om historiens mest utforskede objekt! Gratis entré. Åpent for alle.

Det blir servert kaffe og te med noe å bite i.

KONSERT MED MARIA SOLHEIM og MAY SISSEL

Søndag 23. september kl. 19:00 kjem den folkekjære artisten Maria Solheim til Knarvik kyrkje for å halde konsert! Saman med musikar og produsent Christer Slaaen vil ho spele materiale både frå hennar nyaste plate som kom i vår, og frå eldre utgivingar.

Før dei går på scena vil Melandbuar May Sissel m/band spele oppvarming. Både Maria og May Sissel formidlar tekst og musikk med innleving og varme, så vi kan sjå fram til ein kveld med ord og tonar som går til hjartet.