april 2019

ALPHA-KURS HØSTEN 2019

17. oktober starter vi opp ALPHA kurs i Norkirken. Kurset vil gå hver torsdag fra denne datoen og til midten av desember. Kurset avsluttes i midten av januar. Det blir "hjemme-weekend" 29. - 30. november.

Velkommen til informasjon og ALPHA-middag torsdag 26. september kl. 19:00 på Frekhaug bedehus.

Påmelding innen 18. september:

E-post: annehilde@norkirken-nh.no eller sms: 97 59 22 67

FAST BØNNEDAG PÅ FREKHAUG BEDEHUS

Hver onsdag er det BØNNEDAG på Frekhaug bedehus. Dette er et samarbeid mellom Frekhaug Indremisjon og Norkirken. Bønnedagen blir ledet av pastorene i forsamlingene. Det er også mulig å avtale samtale og personlig forbønn før eller etter fellessamlingene. VELKOMMEN!

SAMLINGER I JUNI

Mandag 10. juni kl. 11:00: PINSEFEST (2. pinsedag) på Nordhordland Folkehøgskule. Tale v/Hallgeir Haaland. Vi får besøk av både Gerd Eli og Hallgeir m/barna og Gladstone og Priya. Ta med grillmat, drikke og kaffimat. Egen samling for barna. Grilling, aktiviteter og leiker ute etter møtet.

Søndag 16. juni kl. 12:00: SOMMERAVSLUTNING PÅ TOFTING!