mars 2020

EN ÅPNET DØR!

Dørene stenges.

Vi merker det, og vi preges av det.
Dørene stenges i butikker og banker, i hjem og på skoler.
Ja, til og med landegrensene stenges.

Og tross alle disse stengte dørene rundt oss, vil jeg likevel peke på en åpnet dør..

ALT ER SÅ STILLE...

Etter ei nokså stormfull og våt veke, bryt sola gjennom skyene over Alver i dag. Godt å kjenne at våren er på veg.

Eg kjenner på at vi treng sol og varme (også andeleg og mentalt) i denne tida. Vi treng å kjenne varmen frå naturen. Vi treng å kjenne varmen frå kvarandre. Og vi treng å kjenne varmen frå vår himmelske Far.

GUDSTJENESTE I HJEMMET

Her finner du vår hjemmegudstjeneste for søndag 22. mars - Maria budskapsdag. Lovsang v/Ingelin Reigstad Norheim. Tale ved Åshild Hørte Langøy.

Her finner du et forslag til ramme for samling i hjemmet med forslag til Bibel, bønn og samtale. Og gi en gave på VIPPS :-)

CORONA-SITUASJONEN, TILTAK I NORKIRKEN

Styret i Norkirken vedtok i møte 12. mars å avlyse planlagte gudstjenester frem til påske. Det betyr at G11 søndag 22. mars og palmesøndag 5. april går ut. Det blir heller ikke samlinger i hjemmene, hverken for barn, ungdommer eller voksne.

Vi avlyser også bønnesamlingene på onsdag, men merk deg bønnetidene, og delta i bønn der du er!

GARNESS - GÅTEN OM KORSET ER UTSATT (AVLYST)

Konsertturneen med "GÅTEN OM KORSET" er UTSATT til høsten.

Hør musikken på Spotify, iTunes eller CD!

Alle konsertene blir avlyst/utsatt på grunn av KORONA-situasjonen i landet vårt, og restriksjonene som er innført med å samle folk til offentlige arrangementer.