juni 2020

GOD SOMMAR!

Neste samling i Norkirken blir gudsteneste i Meland Aktiv søndag 9. august kl. 11:00.

Vi ønskjer alle medlemmer, venner og følgjarar av Norkirken ein GOD SOMMAR! Vi kjem sterkt tilbake til hausten!

SOMMERFEST PÅ TOFTING

Velkommen til familiesamling og sommerfest på Tofting søndag 21. juni kl. 12:00. Adresse: Lurevegen 1101, Seim. NB! Følg nummervisning langs veien. Ikke bruk GPS ved innkjøring. (Feil innkjøring)

Ta med egen mat og drikke. (Grilling blir mulig) Ta med egen antibac til håndvask.

SAMLINGER I MAI OG JUNI

Søndag 3. mai deltok ca. 100 personer (barn, unge og voksne) på vår ZOOM-gudstjeneste.  Under "kirkekaffen" ble det arrangert en familie-KAHOOT. Det var stort engasjement, og vi fikk virkelig følelsen av et "levende" fellesskap!

Neste ZOOM-gudstjeneste blir søndag 14. juni kl. 11:00

Les mer om pinse, bønnesamlinger og sommeravslutning.