november 2021

JULEKONSET M/ ELISABETH WIDMER

Fredag 3. desember inviterer Norkirken Os til JULEKONSERT med Elisabeth  Widmer, Svein Skulstad og Ketil Furberg Henriksen  i Os kirke kl. 19:00. Anbefales!

G11 SØNDAG 5. DESEMBER

Velkommen til G11 - gudstjeneste på Frekhaug bedehus søndag 5. desember kl. 11:00. Talve v/Jan Magne Steinhovden. Sang av Anne Hilde og Arve m/team. Nattverd. Eget opplegg for Kongebarna og Sofagjengen. NB! Ikke kirkekaffe!

BIBEL-KVELD m/IDAR SIMONSEN

Onsdag 1. desember kl. 18:30 blir det BIBEL-UNDERVISNING på Danielsen Ungdomsskule. Kveldens tema er "Hva sier Bibelen om Yom Kippur - høstens påske?" Idar Simonsen er teolog, og har stor kompetanse på forhold knyttet til landet Israel, og jødefolkets religion og historie. Han har i mange år vært reiseleder for turer til Israel. Vi ønsker alle velkommen til en spennende og lærerik undervisning med Idar!

G17 SØNDAG 21. NOVEMBER

Velkommen til ettermiddagsgudstjeneste på Frekhaug bedehus søndag 21. november kl. 17:00. Tale v/Bjørnar Sæle. Lovsang v/Ingelin Reigstad Norheim m/team. Nattverd. Konfirmantpresentasjon. Kveldsmat og kirkekaffe. Husk medbrakt påsmurt og varm drikke.  VELKOMMEN!