mai 2023

Her finner du et månedlig arkiv over innholdet på nettsida.

G11 PÅ FREKHAUG BEDEHUS

Velkommen til G11, gudstjeneste på Frekhaug bedehus søndag 4. juni kl. 11:00. Tale v/pastor Arve Reigstad. Sang v/May Sissel m/team. Utdeling av 4-årsbok til 4-åringer, og NT til 6. og 7. klassinger. Kongebarna og Sofagjengen har sine samlinger under talen. Nattverd. Medbrakt kaffe/te og noe å bite i til Kirkekaffe. 

PINSEFEST 2. PINSEDAG PÅ NORDHORDLAND FOLKEHØGSKOLE

Hjertelig velkommen til årets storsamling og pinsefeiring 2. pinsedag, mandag 29. mai kl. 11:00 på Nordhordland Folkehøgskule! Vi kommer sammen fra Alver, Bergen og Bjørnafjorden for å feire pinse sammen. Norkirken Nordhordland, sammen med Norkirken Bergen, Norkirken Os og og Normisjon arrangerer årlig dette treffet, som består av gudstjeneste, sosialt treffpunkt med leiker, grillmat og kaffemat. Egtne samlinger for barn og ungdommer. Ta med grillmat og kaffemat. Vi tenner store fellesgriller, som vi i Norkirken Nordhordland tar ansvar for. 

G17 SØNDAG 7. MAI

Velkommen til G17 på Frekhaug bedehus søndag 7. mai kl. 17:00! Lovsang, tale, bønnevandring og nattverd. Kveldsmat etter samlinga. Ta med påsmurt mat og kaffe/te. Egen samling for Kongebarna under talen.