SAMLINGER I APRIL

Velkommen til G11 gudstjeneste søndag 7. april kl. 11:00 i Meland Aktiv! Tale v/Tone Suleskard. Sang av barnekoret "Levande Lys". Egen samling fo barna.

Velkommen til påskegudstjeneste 2. påskedag, mandag 22. april kl. 11:00 i Meland Aktiv. Tale v/Arve Reigstad. Sang: Ingelin Reigstad Norheim m/team. Nattverd. Aktiviter i hallen for barna.

GARNESS - GÅTEN OM KORSET

Vår egen lovsangsleder, Ingelin Reigstad Norheim, legger nå ut på påsketurné sammen med sin tvillingsøster, Hildegunn Garnes Reigstad. I tiden før påske spiller GARNESS konserter rundt omkring i mange av landets kirker.

I vårt område er det to konserter. En konsert i Skjold kirke tirsdag 2. april, og en konsert i Knarvik kirke onsdag 3. april kl. 19:30

MEDLEMSKURS TIRSDAG 15. JANUAR

Vi inviterer alle interesserte til meldemskurs i Norkirken, tirsdag 15. januar kl. 19:00 hos Svein Glomnes. Ta direkte kontakt med Svein, eller send e-post via vårt kontaktskjema for påmelding.

SKI-WEEKEND I MYRKDALEN

Her finner du informasjon om vinterens ski-weekend i Myrkdalen. Også i 2019 tar vi turen til Myrkdalen i mars. Vi har reservert Helgatun fjellpensjonat 8. - 10. mars 2019.

Påmelding sendes til arve@norkirken-nh.no

JULEGUDSTJENESTE 24. desember

På JULAFTA blir det julegudstjeneste i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Juleandakt ved pastor i Frekhaug Indremisjon, Nils Fredrik Rifsgård. Sanginnslag ved Garness og familien Lavik. Juleevangeliet. Julesanger. Offer til forfulgte kristne. VELKOMMEN!

G17 - GUDSTENESTE 18. NOVEMBER

Søndag 18. november inviterer vi til GUDSTENESTE på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00 i Storstova. Det blir mye LOVSANG på denne gudstjenesten, med fult band og dyktige sangere og musikere!

FAST BØNNEDAG PÅ FREKHAUG BEDEHUS

Hver onsdag er det BØNNEDAG på Frekhaug bedehus. Dette er et samarbeid mellom Frekhaug Indremisjon og Norkirken. Bønnedagen blir ledet av pastorene i forsamlingene. Det er også mulig å avtale samtale og personlig forbønn før eller etter fellessamlingene. VELKOMMEN!

GUDSTJENESTER I NORKIRKEN!

Velkommen til gudstjeneste i Norkirken! Vi holder til i Meland Aktiv, og har gudstjenester annenhver søndag kl. 11:00, i partallsuker. Gudstjenestene passer for alle generasjoner. Vi har egen søndagsklubb og aktiviteter i hallen for barna. Vi har også egen undervisning og aktiviterer for ungdommer under talen.

LIKKLEDET I TORINO - der tro og vitenskap møtes

Nordhordland Folkehøgskule mandag 17. september kl. 19:00: Foredrag v/David Rolfe, en anerkjent engelsk ekspert på Likkledet og en prisbelønnet filmskaper, besøker Norge.

Velkommen til spennende undervisning om historiens mest utforskede objekt! Gratis entré. Åpent for alle.

Det blir servert kaffe og te med noe å bite i.

KONSERT MED MARIA SOLHEIM og MAY SISSEL

Søndag 23. september kl. 19:00 kjem den folkekjære artisten Maria Solheim til Knarvik kyrkje for å halde konsert! Saman med musikar og produsent Christer Slaaen vil ho spele materiale både frå hennar nyaste plate som kom i vår, og frå eldre utgivingar.

Før dei går på scena vil Melandbuar May Sissel m/band spele oppvarming. Både Maria og May Sissel formidlar tekst og musikk med innleving og varme, så vi kan sjå fram til ein kveld med ord og tonar som går til hjartet.