G11 - GUDSTENESTER I FEBRUAR

Velkommen til G11 i Meland Aktiv søndag 10. februar. Eigen samling for barn og unge. Søndag 27. februar er du velkommen til G17 på Folkehøgskulen (kl. 17:00). Kveldsmat.

Søndag 17. februar er det ENHETSFEST i Knarvik kyrkje kl. 11:00. Velkommen!

MEDLEMSKURS TIRSDAG 15. JANUAR

Vi inviterer alle interesserte til meldemskurs i Norkirken, tirsdag 15. januar kl. 19:00 hos Svein Glomnes. Ta direkte kontakt med Svein, eller send e-post via vårt kontaktskjema for påmelding.

SKI-WEEKEND I MYRKDALEN

Her finner du informasjon om vinterens ski-weekend i Myrkdalen. Også i 2019 tar vi turen til Myrkdalen i mars. Vi har reservert Helgatun fjellpensjonat 8. - 10. mars 2019.

Påmelding sendes til arve@norkirken-nh.no

JULEGUDSTJENESTE 24. desember

På JULAFTA blir det julegudstjeneste i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Juleandakt ved pastor i Frekhaug Indremisjon, Nils Fredrik Rifsgård. Sanginnslag ved Garness og familien Lavik. Juleevangeliet. Julesanger. Offer til forfulgte kristne. VELKOMMEN!

G17 - GUDSTENESTE 18. NOVEMBER

Søndag 18. november inviterer vi til GUDSTENESTE på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00 i Storstova. Det blir mye LOVSANG på denne gudstjenesten, med fult band og dyktige sangere og musikere!

FAST BØNNEDAG PÅ FREKHAUG BEDEHUS

Hver onsdag er det BØNNEDAG på Frekhaug bedehus. Dette er et samarbeid mellom Frekhaug Indremisjon og Norkirken. Bønnedagen blir ledet av pastorene i forsamlingene. Det er også mulig å avtale samtale og personlig forbønn før eller etter fellessamlingene. VELKOMMEN!

GUDSTJENESTER I NORKIRKEN!

Velkommen til gudstjeneste i Norkirken! Vi holder til i Meland Aktiv, og har gudstjenester annenhver søndag kl. 11:00, i partallsuker. Gudstjenestene passer for alle generasjoner. Vi har egen søndagsklubb og aktiviteter i hallen for barna. Vi har også egen undervisning og aktiviterer for ungdommer under talen.

LIKKLEDET I TORINO - der tro og vitenskap møtes

Nordhordland Folkehøgskule mandag 17. september kl. 19:00: Foredrag v/David Rolfe, en anerkjent engelsk ekspert på Likkledet og en prisbelønnet filmskaper, besøker Norge.

Velkommen til spennende undervisning om historiens mest utforskede objekt! Gratis entré. Åpent for alle.

Det blir servert kaffe og te med noe å bite i.

KONSERT MED MARIA SOLHEIM og MAY SISSEL

Søndag 23. september kl. 19:00 kjem den folkekjære artisten Maria Solheim til Knarvik kyrkje for å halde konsert! Saman med musikar og produsent Christer Slaaen vil ho spele materiale både frå hennar nyaste plate som kom i vår, og frå eldre utgivingar.

Før dei går på scena vil Melandbuar May Sissel m/band spele oppvarming. Både Maria og May Sissel formidlar tekst og musikk med innleving og varme, så vi kan sjå fram til ein kveld med ord og tonar som går til hjartet.

GUDSTJENESTER OG SMÅGRUPPER

Kjerneaktiviteten i Norkirken er gudstjenester og husfellesskap i smågrupper. Hovedstyret har vedtatt noen endringer denne høsten. G2 gudstjenestene går ut. I stedet er to gudstjenester flyttet fra kl. 11:00 til kl. 17:00. Disse gudstjenestene (G17) blir på Nordhordland Folkehøgskule. Alle gudstjenestene er på søndager i partallsuker. Neste G17 er søndag 18. november.

Husfellesskap er noe vi prøver å få til for alle generasjoner. Derfor satser vi nå på GJENG, for også å inkludere barna i husgrupper. Ønsker du å bli med i et husfellesskap, ta kontakt med oss, via vårt kontaktskjema under "Om."