HØSTENS PROGRAM i NORKIRKEN

Velkommen til samlinger i Norkirken! Vi har gudstjenester på partallsøndager. Oppstart er søndag 11. august. De fleste samlingene i Norkirken er i Meland Aktiv på Fossemyra stadion ved Sagstad barneskole. (Bilde)

Neste samling i Norkirken er G11 søndag 22. september i Meland Aktiv kl. 11:00. Egen samling for barna.

Under finner du datljert plan for høsten 2019 i Norkirken

UTFLUKT MED KONGEBARNA TIL HOPSDAL

Søndag 19. mai blir det tur til Hopsdal for Kongebarna. Avreise fra Meland Aktiv kl. 11:00. Tilbake seinest kl. 13:15. Barna må ha klær og sko som tåler lek i skog og mark.  Påmelding via e-post eller mobil til Mariann:

mariann@norkirken-nh.no eller  98 86 13 39

ALPHA-KURS HØSTEN 2019

17. oktober starter vi opp ALPHA kurs i Norkirken. Kurset vil gå hver torsdag fra denne datoen og til midten av desember. Kurset avsluttes i midten av januar. Det blir "hjemme-weekend" 29. - 30. november.

Velkommen til informasjon og ALPHA-middag torsdag 26. september kl. 19:00 på Frekhaug bedehus.

Påmelding innen 18. september:

E-post: annehilde@norkirken-nh.no eller sms: 97 59 22 67

FAST BØNNEDAG PÅ FREKHAUG BEDEHUS

Hver onsdag er det BØNNEDAG på Frekhaug bedehus. Dette er et samarbeid mellom Frekhaug Indremisjon og Norkirken. Bønnedagen blir ledet av pastorene i forsamlingene. Det er også mulig å avtale samtale og personlig forbønn før eller etter fellessamlingene. VELKOMMEN!

SAMLINGER I JUNI

Mandag 10. juni kl. 11:00: PINSEFEST (2. pinsedag) på Nordhordland Folkehøgskule. Tale v/Hallgeir Haaland. Vi får besøk av både Gerd Eli og Hallgeir m/barna og Gladstone og Priya. Ta med grillmat, drikke og kaffimat. Egen samling for barna. Grilling, aktiviteter og leiker ute etter møtet.

Søndag 16. juni kl. 12:00: SOMMERAVSLUTNING PÅ TOFTING!

GARNESS - GÅTEN OM KORSET

Vår egen lovsangsleder, Ingelin Reigstad Norheim, legger nå ut på påsketurné sammen med sin tvillingsøster, Hildegunn Garnes Reigstad. I tiden før påske spiller GARNESS konserter rundt omkring i mange av landets kirker.

I vårt område er det to konserter. En konsert i Skjold kirke tirsdag 2. april, og en konsert i Knarvik kirke onsdag 3. april kl. 19:30

MEDLEMSKURS TIRSDAG 15. JANUAR

Vi inviterer alle interesserte til meldemskurs i Norkirken, tirsdag 15. januar kl. 19:00 hos Svein Glomnes. Ta direkte kontakt med Svein, eller send e-post via vårt kontaktskjema for påmelding.

SKI-WEEKEND I MYRKDALEN

Her finner du informasjon om vinterens ski-weekend i Myrkdalen. Også i 2019 tar vi turen til Myrkdalen i mars. Vi har reservert Helgatun fjellpensjonat 8. - 10. mars 2019.

Påmelding sendes til arve@norkirken-nh.no

JULEGUDSTJENESTE 24. desember

På JULAFTA blir det julegudstjeneste i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Juleandakt ved pastor i Frekhaug Indremisjon, Nils Fredrik Rifsgård. Sanginnslag ved Garness og familien Lavik. Juleevangeliet. Julesanger. Offer til forfulgte kristne. VELKOMMEN!

G17 - GUDSTENESTE 18. NOVEMBER

Søndag 18. november inviterer vi til GUDSTENESTE på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00 i Storstova. Det blir mye LOVSANG på denne gudstjenesten, med fult band og dyktige sangere og musikere!