UTFLUKT MED KONGEBARNA TIL HOPSDAL

Søndag 19. mai blir det tur til Hopsdal for Kongebarna. Avreise fra Meland Aktiv kl. 11:00. Tilbake seinest kl. 13:15. Barna må ha klær og sko som tåler lek i skog og mark.  Påmelding via e-post eller mobil til Mariann:

mariann@norkirken-nh.no eller  98 86 13 39

ALPHA-KURS HØSTEN 2019

17. oktober starter vi opp ALPHA kurs i Norkirken. Kurset vil gå hver torsdag fra denne datoen og til midten av desember. Kurset avsluttes i midten av januar. Det blir "hjemme-weekend" 29. - 30. november.

Sett av datoene, og bli med på ALPHA! Påmelding kommer snart.

FAST BØNNEDAG PÅ FREKHAUG BEDEHUS

Hver onsdag er det BØNNEDAG på Frekhaug bedehus. Dette er et samarbeid mellom Frekhaug Indremisjon og Norkirken. Bønnedagen blir ledet av pastorene i forsamlingene. Det er også mulig å avtale samtale og personlig forbønn før eller etter fellessamlingene. VELKOMMEN!

SAMLINGER I JUNI

Mandag 10. juni kl. 11:00: PINSEFEST (2. pinsedag) på Nordhordland Folkehøgskule. Tale v/Hallgeir Haaland. Vi får besøk av både Gerd Eli og Hallgeir m/barna og Gladstone og Priya. Ta med grillmat, drikke og kaffimat. Egen samling for barna. Grilling, aktiviteter og leiker ute etter møtet.

Søndag 16. juni kl. 12:00: SOMMERAVSLUTNING PÅ TOFTING!

GARNESS - GÅTEN OM KORSET

Vår egen lovsangsleder, Ingelin Reigstad Norheim, legger nå ut på påsketurné sammen med sin tvillingsøster, Hildegunn Garnes Reigstad. I tiden før påske spiller GARNESS konserter rundt omkring i mange av landets kirker.

I vårt område er det to konserter. En konsert i Skjold kirke tirsdag 2. april, og en konsert i Knarvik kirke onsdag 3. april kl. 19:30

MEDLEMSKURS TIRSDAG 15. JANUAR

Vi inviterer alle interesserte til meldemskurs i Norkirken, tirsdag 15. januar kl. 19:00 hos Svein Glomnes. Ta direkte kontakt med Svein, eller send e-post via vårt kontaktskjema for påmelding.

SKI-WEEKEND I MYRKDALEN

Her finner du informasjon om vinterens ski-weekend i Myrkdalen. Også i 2019 tar vi turen til Myrkdalen i mars. Vi har reservert Helgatun fjellpensjonat 8. - 10. mars 2019.

Påmelding sendes til arve@norkirken-nh.no

JULEGUDSTJENESTE 24. desember

På JULAFTA blir det julegudstjeneste i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Juleandakt ved pastor i Frekhaug Indremisjon, Nils Fredrik Rifsgård. Sanginnslag ved Garness og familien Lavik. Juleevangeliet. Julesanger. Offer til forfulgte kristne. VELKOMMEN!

G17 - GUDSTENESTE 18. NOVEMBER

Søndag 18. november inviterer vi til GUDSTENESTE på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00 i Storstova. Det blir mye LOVSANG på denne gudstjenesten, med fult band og dyktige sangere og musikere!

GUDSTJENESTER I NORKIRKEN!

Velkommen til gudstjeneste i Norkirken! Vi holder til i Meland Aktiv, og har gudstjenester annenhver søndag kl. 11:00, i partallsuker. Gudstjenestene passer for alle generasjoner. Vi har egen søndagsklubb og aktiviteter i hallen for barna. Vi har også egen undervisning og aktiviterer for ungdommer under talen.