HEIME-PÅSKE I NORKIRKEN

Denne påska blir ei HEIMEPÅSKE for alle. Gudstenester og andre arrangement, offentlege og private, er avlyst. Men vi treng ikkje å avlyse påska. Vi kan feire påske i heimane våre, enten vi er åleine eller fleire samla. Her finn du oversikt på nokre ressursar og nettarrangement som vi vil legge til rette for.

EN ÅPNET DØR!

Dørene stenges.

Vi merker det, og vi preges av det.
Dørene stenges i butikker og banker, i hjem og på skoler.
Ja, til og med landegrensene stenges.

Og tross alle disse stengte dørene rundt oss, vil jeg likevel peke på en åpnet dør..

ALT ER SÅ STILLE...

Etter ei nokså stormfull og våt veke, bryt sola gjennom skyene over Alver i dag. Godt å kjenne at våren er på veg.

Eg kjenner på at vi treng sol og varme (også andeleg og mentalt) i denne tida. Vi treng å kjenne varmen frå naturen. Vi treng å kjenne varmen frå kvarandre. Og vi treng å kjenne varmen frå vår himmelske Far.

GUDSTJENESTE I HJEMMET

Her finner du vår hjemmegudstjeneste for søndag 22. mars - Maria budskapsdag. Lovsang v/Ingelin Reigstad Norheim. Tale ved Åshild Hørte Langøy.

Her finner du et forslag til ramme for samling i hjemmet med forslag til Bibel, bønn og samtale. Og gi en gave på VIPPS :-)

CORONA-SITUASJONEN, TILTAK I NORKIRKEN

Styret i Norkirken vedtok i møte 12. mars å avlyse planlagte gudstjenester frem til påske. Det betyr at G11 søndag 22. mars og palmesøndag 5. april går ut. Det blir heller ikke samlinger i hjemmene, hverken for barn, ungdommer eller voksne.

Vi avlyser også bønnesamlingene på onsdag, men merk deg bønnetidene, og delta i bønn der du er!

GARNESS - GÅTEN OM KORSET ER UTSATT (AVLYST)

Konsertturneen med "GÅTEN OM KORSET" er UTSATT til høsten.

Hør musikken på Spotify, iTunes eller CD!

Alle konsertene blir avlyst/utsatt på grunn av KORONA-situasjonen i landet vårt, og restriksjonene som er innført med å samle folk til offentlige arrangementer.

ENHETSFEST 16. FEBRUAR

VELKOMMEN TIL NORKIRKEN VÅREN 2020!

Velkommen til samlinger i Norkirken! Vi har gudstjenester på partallsøndager. De fleste samlingene i Norkirken er i Meland Aktiv på Fossemyra stadion ved Sagstad barneskole.

Neste samling i Norkirken er G11 gudstjeneste søndag 22. mars i Meland Aktiv (Kl. 11:00) Tale v/ Åshild Langøy. Sang av "Levande lys." Nattverd.

BØNN OG LOVSANG

Hver onsdag er det BØNNEDAG på Frekhaug bedehus. Dette er et samarbeid mellom Frekhaug Indremisjon og Norkirken.

Annen hver mandag er det BØNN OG LOVSANG hjemme hos Sæbjørg og Ole Kjeka i Røsvikhaugane 18, Knarvik. Neste samling er mandag 24. februar kl. 20:00 - 21:30

2020 - OPPSTART MED GUDSTJENESTE OG DÅP

Vi startet 2020 med gudstjeneste med dåp og fullsatt kultursal i Meland Aktiv.

Det ble en flott start på det nye året, og hva passer vel bedre ved inngangen til et nytt år enn en feiring av en ny fødsel og et nytt liv?

Ludvig (dåpsbarnet) var i strålende humør, og lå og smilte og koste seg i pappas armer da han ble døpt.