Artikler

SOMMERAVSLUTNING PÅ TOFTING

VELKOMMEN til vår årlige sommeravslutning på Tofting, søndag 18. juni kl. 12:00!

Vi samles ute, til gudstjeneste  med sang, bønn og andakt. Etterpå griller vi medbrakt grillmat, kaffemat m.m. og det blir mulighet for diverse ballspill, leker og bading. Ta med mat og drikke, og kle dere etter været!

G11 PÅ FREKHAUG BEDEHUS

Velkommen til G11, gudstjeneste på Frekhaug bedehus søndag 4. juni kl. 11:00. Tale v/pastor Arve Reigstad. Sang v/May Sissel m/team. Utdeling av 4-årsbok til 4-åringer, og NT til 6. og 7. klassinger. Kongebarna og Sofagjengen har sine samlinger under talen. Nattverd. Medbrakt kaffe/te og noe å bite i til Kirkekaffe. 

PINSEFEST 2. PINSEDAG PÅ NORDHORDLAND FOLKEHØGSKOLE

Hjertelig velkommen til årets storsamling og pinsefeiring 2. pinsedag, mandag 29. mai kl. 11:00 på Nordhordland Folkehøgskule! Vi kommer sammen fra Alver, Bergen og Bjørnafjorden for å feire pinse sammen. Norkirken Nordhordland, sammen med Norkirken Bergen, Norkirken Os og og Normisjon arrangerer årlig dette treffet, som består av gudstjeneste, sosialt treffpunkt med leiker, grillmat og kaffemat. Egtne samlinger for barn og ungdommer. Ta med grillmat og kaffemat. Vi tenner store fellesgriller, som vi i Norkirken Nordhordland tar ansvar for. 

G17 SØNDAG 7. MAI

Velkommen til G17 på Frekhaug bedehus søndag 7. mai kl. 17:00! Lovsang, tale, bønnevandring og nattverd. Kveldsmat etter samlinga. Ta med påsmurt mat og kaffe/te. Egen samling for Kongebarna under talen. 

NATTVERD og FORBØNNSGUDSTJENESTE 23. APRIL

Velkommen til nattverd- og forbønnsgudstjeneste søndag 23. april kl. 11:00 i Meland Aktiv. Det blir mulighet for personlig forbønn for sykdom og andre behov. Lovsang, tale og mulighet for å dele budskap. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Kirkekaffe etter gudstjenesten. 

PÅSKEGUDSTJENESTE 2. PÅSKEDAG kl.11:00

Velkommen til påskegudstjeneste 2. påskedag kl. 11:00 i Meland Aktiv. Det blir mye sang og musikk, forbønn, tale og dåp. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Kirkekaffe etter gudstjenesten i foajeen. Ta med noe å dele av mat, kaffe og te. 

G11 SØNDAG 26. MARS I MELAND AKTIV

Velkommen til gudstjeneste søndag 26. mars kl. 11:00 i Meland Aktiv! Tale ved Jan Magne Steinhovden. Sang ved Mays Sissel og team. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Kirkekaffe.

BIBELKVELD ONSDAG 22. MARS

Velkommen til BIBEL-KVELD onsdag 22. mars kl. 18:30 på Danielsen Ungdosmskule på Frekhaug. Kristian Siljuholtet underviser over tema "Hva sier Bibelen om 

Kaffe og te med noe å bite i ved inngang kl. 18:30. Undervisning starter kl. 18:45

G11 M/MIDDAG SØNDAG 12. MARS

Søndag 12. mars inviterer vi til gudstjeneste m/middag i Meland Aktiv kl. 11:00. Vi starter søndagen med fellessamling for barn, unge og voksne m/nattverd. Så har vi aldersbestemte samlinger for barn og unge under tale og forbønn for voksne. Etter gudstjenesten samles vi alle til utvidet kirkekaffe med middag. Velkommen!

G11 SØNDAG 26. FEBRUAR I MELAND AKTIV

Søndag 26. februar kl. 11:00 blir det sang- og lyrikkgudstjeneste. Forfatteren Haldis Reigstad leser og forteller historiene bak noen av sine dikt, og vi synger en del av hennes mange sanger. Anne Hilde og Arve bidrar med solosang. Det blir egen samling for Kongebarna. Ingen samling denne søndagen for Sofagjengen. Velkommen!

Sider