ENHETSFEST 16. FEBRUAR

VELKOMMEN TIL NORKIRKEN VÅREN 2020!

Velkommen til samlinger i Norkirken! Vi har gudstjenester på partallsøndager. De fleste samlingene i Norkirken er i Meland Aktiv på Fossemyra stadion ved Sagstad barneskole.

Neste samling i Norkirken er G11 søndag 23. februar i Meland Aktiv (kl. 11:00.) Tale av Grethe Siljuholtet. Tema: "I Guds nærhet" Nattverd. Kongebarna og Sofagjengen.

BØNN OG LOVSANG

Hver onsdag er det BØNNEDAG på Frekhaug bedehus. Dette er et samarbeid mellom Frekhaug Indremisjon og Norkirken.

Annen hver mandag er det BØNN OG LOVSANG hjemme hos Sæbjørg og Ole Kjeka i Røsvikhaugane 18, Knarvik. Neste samling er mandag 24. februar kl. 20:00 - 21:30

2020 - OPPSTART MED GUDSTJENESTE OG DÅP

Vi startet 2020 med gudstjeneste med dåp og fullsatt kultursal i Meland Aktiv.

Det ble en flott start på det nye året, og hva passer vel bedre ved inngangen til et nytt år enn en feiring av en ny fødsel og et nytt liv?

Ludvig (dåpsbarnet) var i strålende humør, og lå og smilte og koste seg i pappas armer da han ble døpt.

BLI MED PÅ MEDLEMSKURS!

Tirsdag 14. januar kl. 19:00 hos Svein Glomnes.

Kurset varer ca 1 time og 40 minutter. Bli med, og inviter andre med, og bli mer kjent med Norkirken Nordhordland!

BØNNE- OG LOVSANGSKONFERANSE I JANUAR 2020

7. - 12. januar (uke 2) inviterer vi til bønne- og lovsangskonferanse i Norkirkene i Hordaland. Det blir samlinger lokalt og i Bergen. Vi har et mål om å starte det nye året med bønn og lovsang, og på denne måten sette fokus for 2020! Vi oppfordrer all å bli med så mye de kan denne uka!

Konferansen er gratis og åpen for alle. Under finner du detaljer med dato, tider og program.

JULEGUDSTJENESTE 24. desember

På JULAFTA blir det julegudstjeneste i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Juleandakt ved pastor i Norkirken, Arve Reigstad. Sanginnslag ved mannskor. Fellessang ledet av May Sissel Rismyhr Jansen m/sangere og musikere. Juleevangeliet. Offer til forfulgte kristne. VELKOMMEN!

BARNAS DAG 2019

10 ÅRS JUBILEUM FOR GARNESS JUL

JULEKONSERTER MED GARNESS:

Knarvik kyrkje lørdag 21. desember kl. 19:00. Salem konferansesenter i Bergen fredag 20. desember kl. 19:00

På konsertene i Knarvik og Bergen har Garness med seg en hemmelig gjest, en av Norges beste mannlige stemmer!

UTFLUKT MED KONGEBARNA TIL HOPSDAL

Søndag 19. mai blir det tur til Hopsdal for Kongebarna. Avreise fra Meland Aktiv kl. 11:00. Tilbake seinest kl. 13:15. Barna må ha klær og sko som tåler lek i skog og mark.  Påmelding via e-post eller mobil til Mariann:

mariann@norkirken-nh.no eller  98 86 13 39