VELKOMMEN TIL NORKIRKEN I 2021

Vi starter opp igjen i samme stil som vi avsluttet 2020 - med ZOOM gudstjenester. Dette blir inntil videre. Vi følger selvsagt myndighetenes direktiver og regler for offentlige samlinger. og så snart det er tillatt, vil vi samles fysisk til gudstjenesetr og grupper.

Følg med på hjemmesiden her, og på Facebook.

JULEGUDSTJENESTE 24. desember på ZOOM

På julafta blir det JULEGUDSTJENESTE på internett kl. 15:00. Du kan delta ved å logge deg på ei internett-lenke. For å delta må du ta kontakt, så sender vi lenka til deg i e-post.

Gudstjenesten, som varer ca. 45 minutter, vil inneholde julesang, juleandakt, juleevangeliet, forbønn og julehilsener.  VELKOMMEN!

SAMLINGER HØSTEN 2020

Velkommen til gudstjenester og gruppesamlinger i Norkirken. Vi har gudstjenester i Meland Aktiv og på Frekhaug bedehus på partallsøndager.  G11 er gudstjenester kl. 11:00 i Meland Aktiv. G17 er gudstjenester på Frekhaug bedehus kl. 17:00

GOD SOMMAR!

Neste samling i Norkirken blir gudsteneste i Meland Aktiv søndag 9. august kl. 11:00.

Vi ønskjer alle medlemmer, venner og følgjarar av Norkirken ein GOD SOMMAR! Vi kjem sterkt tilbake til hausten!

SOMMERFEST PÅ TOFTING

Velkommen til familiesamling og sommerfest på Tofting søndag 21. juni kl. 12:00. Adresse: Lurevegen 1101, Seim. NB! Følg nummervisning langs veien. Ikke bruk GPS ved innkjøring. (Feil innkjøring)

Ta med egen mat og drikke. (Grilling blir mulig) Ta med egen antibac til håndvask.

SAMLINGER I MAI OG JUNI

Søndag 3. mai deltok ca. 100 personer (barn, unge og voksne) på vår ZOOM-gudstjeneste.  Under "kirkekaffen" ble det arrangert en familie-KAHOOT. Det var stort engasjement, og vi fikk virkelig følelsen av et "levende" fellesskap!

Neste ZOOM-gudstjeneste blir søndag 14. juni kl. 11:00

Les mer om pinse, bønnesamlinger og sommeravslutning.

PINSEFEST 2020

PINSEFEST FOR ALLE!

Bli med på PINSEFEST på Facebook, søndag 31. mai (1. pinsedag) kl. 11:00! Her deltar ansatte, frivillige, barn, unge og voksne fra Norkirken Bergen, Norkirken Os, Norkirken Nordhordland og Normisjon region Hordaland. Gå ikke glipp av dette arrangementet! Vi gleder oss til å feire pinse sammen! :-) GOD PINSE!

HEIME-PÅSKE I NORKIRKEN

Denne påska blir ei HEIMEPÅSKE for alle. Gudstenester og andre arrangement, offentlege og private, er avlyst. Men vi treng ikkje å avlyse påska. Vi kan feire påske i heimane våre, enten vi er åleine eller fleire samla. Her finn du oversikt på nokre ressursar og nettarrangement som vi vil legge til rette for.

EN ÅPNET DØR!

Dørene stenges.

Vi merker det, og vi preges av det.
Dørene stenges i butikker og banker, i hjem og på skoler.
Ja, til og med landegrensene stenges.

Og tross alle disse stengte dørene rundt oss, vil jeg likevel peke på en åpnet dør..