G11 SØNDAG 14. AUGUST

Første gudstjeneste etter ferien er søndag 14. august kl. 11:00 i Meland Aktiv. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Ta med noe å spise og drikke til kirkekaffe. Velkommen!

SOMMERAVSLUTNING PÅ TOFTING

Søndag 19. juni blir det, tradisjonen tro, sommeravslutning på Tofting kl. 12:00. (Merk tidspunktet) Dette blir en storfamilie-samling, først med gudstjeneste m/nattverd. Etterpå tenner vi grillene og det blir sosial samling med medbrakt mat og drikke, uteaktiviteter og leiker for små og store. Mulighet for fiske, robåt, bading m.m. Kle dere etter været! ALLE VELKOMMEN! (Ingen påmelding)

PINSEFEST 2. PINSEDAG

Mandag 6. juni (2. pinsedag) kl. 11:00 inviterer Norkirken Nordhordland og Normisjon til PINSEFEST på Nordhordland folkehøgskule. Kl. 11:00 blir det gudstjeneste, og etterpå blir det grilling (medbrakt mat) og sosial samling ute på skolens område. Det blir egen samling for Kongebarna. Her deltar familien Haaland, Gerd Eli og Hallgeir med barna. VELKOMMEN!

G11 SØNDAG 22. MAI i MELAND AKTIV

Velkommen til gudstjeneste i Meland Aktiv søndag 22. mai kl. 11:00. Tale v/Åshild Langøy. Ingelin Reigstad Norheim m/team leder lovsang. Forbønn. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Kirkekaffe. Ta med til spleiselag, noe å bite i og kaffe/te.

G17 PÅ FREKHAUG BEDEHUS 8. MAI

Velkommen til G17 på Frekhaug bedehus søndag 8. mai kl. 17:00. Tale v/Bjørnar Sæle. Ingelin Reigstad Norheim m/team leder lovsang. Nattverd og forbønn. Ta med påsmurt rundstykker/brød m/kaffe eller te til felles kveldsmat etter gudstjenesten.

BIBELKVELD ONSDAG 4. MAI

Onsdag 4. mai kommer Aud Karin Kjølvik Ringvoll og underviser om tema "Hva sier Bibelen om de siste tider." Dette skjer på Danielsen ungdomsskule på Frekhaug kl. 18:30 - 20:00. Enkel servering. VELKOMMEN!

G11 SØNDAG 24. APRIL I MELAND AKTIV

Søndag 24. april er du velkommen til gudstjeneste i Meland Aktiv kl. 11:00. Svein Høysæter taler. Sang v/Anne Hilde og Arve m/team. Nattverd. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Kirkekaffe. Ta med kaffe/te og noe å spise på deling. ALLE VELKOMMEN!

PÅSKEGUDSTJENESTE

Palmesøndag, 10. april, blir det PÅSKEGUDSTJENESTE i Meland Aktiv kl. 11:00. Tale v/pastor Arve Reigstad. Sang v/Ingelin Reigstad Norheim m/team. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Andakt for Kongebarna v/Nils Arne Lavik. Det blir kirkekaffe med noe å bite i etter gudstjenesten. Ta med kaffe/te og noe godt "på fellesen" til å spise.

BIBELKVELDER I APRIL OG MAI

Onsdag 6. april inviterer vi til Bibel-kveld med tema "Hva sier Bibelen om staten?" (Styresmaktene) Sogneprest i Meland, Bjørn Tore Sæle, underviser. Dette skjer kl. 18:30 på Danielsen Ungdosskule på Frekhaug.

Onsdag 4. mai kommer Aud Karin Kjølvik Ringvoll og underviser om "Hva sier Bibelen om de siste tider?"

GARNESS - GÅTEN OM KORSET

Gå ikke glipp av GARNESS påskekonserten "Gåten om korset" i Meland kyrkje onsdag 30. mars kl. 19:30. Kjøp billetter her:

"Gåten om korset" er et samarbeid mellom Garness og forfatteren Jostein Ørum. Dette er påskebudskapet i ord og toner. Muskikerne Torjus Vierli (keyboards) og Thomas Gallatin (trommer), og koret Felix Vocalis blir med.

G11 SØNDAG 27. MARS

Velkommen til G11 søndag 27. mars i Meland Aktiv! Det blir tale av pastor Arve Reigstad. May Sissel Risamyhr m/team leder lovsang. Nattverd. Kongebarna. Kirkekaffe m/noe å bite i.

G11 SØNDAG 13. MARS I MELAND AKTIV

Velkommen til gudstjeneste søndag 13. mars i Meland Aktiv kl. 11:00! Tale v/Jan Magne Steinhovden. Sang v/Ingelin Reigstad Norheim med team. Eget opplegg for Kongebarna og Sofagjengen. Og etter gudstjenesten blir det KIRKEKAFFE! :-) Ta med kaffe/te og noe å bite i som kan deles. Vi gleder oss!

BIBELKVELD ONSDAG 9. MARS

Velkommen til BIBEL-kveld på Danielsen ungdomsskule onsdag 9. mars kl. 18:30. Vi får besøk av bibellærer på Gå Ut Senteret, Lars Olav Gjøra. Tema er "Hva sier Bibelen om det store bildet." Enkel servering.

G11 SØNDAG 27. FEBRUAR

Det blir gudstjeneste i Meland Aktiv søndag 27. februar kl. 11:00. Tale v/pastor Arve Reigstad. Lovsang v/Anne Hilde og Arve m/team. Nattverd. Samling for Kongebarna og Sofagjengen. Varmt velkommen til alle!

G17 SØNDAG 13. FEBRUAR

Søndag 13. februar inviterer vi til ettermiddagsgudstjeneste på Frekhaug bedehus kl. 17:00. Tale v/Bjørnar Sæle. Sang v/Ingelin Reigstad Norheim m/team. Velkommen til lovsang, bønn og forkynnelse.

BIBEL-KVELD ONSDAG 9. FEBRUAR

Velkommen til BIBEL-KVELD på Danielsen ungdomsskule onsdag 9. februar kl. 18:30. Undervisning v/Noreapastor Svein Anton Hansen. Tema: "Hva sier Bibelen om de unådde, og misjon i forhold til disse.

G11 - SØNDAG 30. JANUAR I MELAND AKTIV

Velkommen til GUDSTJENESTE i Meland Aktiv søndag 30. januar kl. 11:00. Tale v/Arve Reigstad. Lovsang v/May Sissel m. team. Forbønn og nattverd.

Det blir egen samling for Kongebarna og Sofagjengen.

NB! PÅMELDING!

GUDSTJENESTER SØNDAG 16. JANUAR I MELAND AKTIV

Søndag 16. januar blir det to gudstjenester i Meland Aktiv, med maks 50 personer per gudstjeneste. Kl. 11:00 blir det samling for Kongebarna med foreldre. Kl. 12:00 blir det samling for voksne i alle aldre. Det er påmelding.

GODT NYTT ÅR!

Godt nytt år!

Vi har satt et tema for 2022: HÅPETS FOLK!

Vi tror på håpets Gud, og vi ønsker å sette mot i hverandre med Bibelens budskap om håp uansett livssituasjon og omstendigheter. Vi eier dette håpet ved troen på Jesus, og det er hans navn som skaper håp, også i dag i 2022. "Til hans navn skal folkeslagene sette sitt håp," står det skrevet i Matteus 12, 21.

DIGITAL JULEGUDSTJENESTE OGSÅ I ÅR

Hovedstyret har i kveld bestemt at julegudstjenesten på julafta 24. desember blir på ZOOM. Lenke til gudstjenesten blir sendt ut i "God-helg-hilsen" på kommende fredag. Hvis du ønsker lenke til gudstjenesten, og ikke er med på e-post distribusjonslisten vår, kan du sende en e-post med forespørsmål, så sender vi lenken til deg.

Gudstjenesten i Meland Aktiv søndag 19. desember er avlyst.