Jubileum

Fantastisk jubileumshelg!

Siste helga i januar feira vi 10-årsjubileum i Norkirken. Det ble noen fantastiske dager. Et av høydepunktene var familiefesten på lørdag formiddag i Knarvik senter. Det ble delt ut nesten 800 gratis vafler, og på scenen gikk underholdningen fra høydepunkt til høydepunkt, med topp artister og utøvere.

Tweenteam i aksjon.

Jubileumshelg i Norkirken

NORKIRKEN Nordhordland feirer 10 års jubileum i 2014. Feiringa skjer 24. - 26. januar, i form av en stor FAMILIEFEST! Åpen feiring for alle, på Nordhordland Folkehøgskule og i Knarvik senter.

Fredag 24. januar kl. 19:30: ”Sammen i Lovsang” i Storstova på Folkehøgskulen. Ingelin Reigstad Norheim med team leder lovsangen. Tale av Einar Ekerhovd. Kvelden avsluttes med kveldsmat.

Lørdag 25. januar kl. 11:00 – 15:00: ”Familiefest” i Knarvik senter

• Show med tryllekunstner Ruben Gazki
  • Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad
  • Tween Team
  • Gratis vafler

Søndag 26. januar kl. 11:00: Jubileumsgudsstorsamlingm/kakefest i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule. Svein Høysæter og Svein Granerud deltar.

Abonner på RSS - Jubileum