Fellesmøte

PINSEFEST 2020

ENHETSFEST med EGIL SVARTDAHL

ENHETSFEST I KNARVIK KYRKJE

ENHETSFEST 14. FEBRUAR 2016

ENHETSFEST 2015

Søndag 15. februar blir det enhetsfest i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 18:00. 

Tale av David Engebretsen. Lovsang blir ledet av et team fra Nordhordland Bibelsenter. Offer til Nordhordland bibelsenter sitt internasjonale arbeid i India. 

Dette arrangementet er et samarbeid mellom flere menigheter og forsamlinger i Nordhotrdland. 

Etter møtet i Storstova blir det kaffe, te og kaker i Dagligstova på folkehøgskolen.

Alle hjertelig velkommen!

Kvinnekonferanse

 

Kvinneforum i Nordhordland arrangerer kvinnekonferanse på Nordhordland Bibelsenter siste helga i oktober. Hilde Emberland og Elisabeth Mørk er hovedtalere.

Vil du vite mer om Kvinneforum i Nordhodland kan du ta en titt innom den nye hjemmesiden deres: www.kvinneforumnh.no

 

Pinsefest på Frekhaug

Svein Høysæther2. pinsedag, mandag 9. juni, inviterer vi til felles pinsefest for Norkirken Nordhordland, Norkirken Bergen og alle Normisjons foreninger i regionen. Festen starter med storsamling i storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 11:00. Vi fortsetter med sosial samling, med leiker, aktiviteter, medbrakt mat og kaffi etter storsamlinga. Europamisjon er tema for dagen, og det blir møte med flere europamisjonærer i løpet av arrangementet.

17. mai fest 2014

Velkommen til 200 års-jubiléumsfest på Nordhordland Folkehøgskule, laurdag 17. mai kl. 19:00! Det blir eit flott festprogram og god, tradisjonsrik mat og drikke. Det er ein tverrkyrkjeleg komité som har ansvar for arrangementet, og invitasjonen går breitt ut til lag, organisasjonar og forsamlingar.

Felles gudstjeneste

Søndag 16. mars blir det felles gudstjeneste på Nordhordland Folkehøgskule kl. 11:00. Dette er et samarbeid mellom Meland Sokneråd, Frekhaug Indremisjon og Norkirken Nordhordland. Gudstjenesten ledes av sokneprest Torbjørn Åmli, og Andreas Westermoen er musikalsk leder. Han har med seg et for anledningen sammensatt team av sangere og musikere. 

Enhetsfest

Abonner på RSS - Fellesmøte