Storsamling

STORSAMLING FOR FORFULGTE KRISTNE

Søndag 1. november markerte vi søndag for forfulgte kristne, med besøk av Stig Magne heitmann fra "Åpne dører." Det ble en fantastisk søndag, med fullsatt Meland Aktiv og over 170 møtedeltakere i alle aldre. I løpet av storsamlingen ble det tatt en "sko-selfie," (bildet) i respekt for, og til støtte for, forfulgte kristne rundt omkring i verden. Det ble også tatt opp et offer til støtte for forfulgte kristne gjennom arbeidet til "Åpne dører." 

Du kan høre talen til Stig Magne her, under "Opptak."

Velkommen til nytt semester!

Søndag 10. august starter vi opp etter ferien, med familiestorsamling i Meland Aktiv kl. 11:00. Etter storsamlingen blir det bordfellesskap, med medbrakt korgemat og drikke, og lek og aktiviteter i storhallen for de som ønsker det. Ta med innesko. 

Storsamling med bønnevandring, aktiviteter og middag

Søndag 23. februar blir det Storsamling med bønnevandring i Meland Aktiv. Det blir en samling for både barn og voksne. Vi vil legge til rette for en familiedag, med felles storsamling, kirkekaffe med kaker, saft, kaffe og te, aktiviteter i hallen etter kirkekaffen, og vi avslutter samlingen med felles middag i foajeen.

Bønnevandring.

Abonner på RSS - Storsamling