Fellesskap

G11 SØNDAG 5. DESEMBER

Velkommen til G11 - gudstjeneste på Frekhaug bedehus søndag 5. desember kl. 11:00. Talve v/Jan Magne Steinhovden. Sang av Anne Hilde og Arve m/team. Nattverd. Eget opplegg for Kongebarna og Sofagjengen. NB! Ikke kirkekaffe!

BIBEL-KVELD m/IDAR SIMONSEN

Onsdag 1. desember kl. 18:30 blir det BIBEL-UNDERVISNING på Danielsen Ungdomsskule. Kveldens tema er "Hva sier Bibelen om Yom Kippur - høstens påske?" Idar Simonsen er teolog, og har stor kompetanse på forhold knyttet til landet Israel, og jødefolkets religion og historie. Han har i mange år vært reiseleder for turer til Israel. Vi ønsker alle velkommen til en spennende og lærerik undervisning med Idar!

G17 SØNDAG 21. NOVEMBER

Velkommen til ettermiddagsgudstjeneste på Frekhaug bedehus søndag 21. november kl. 17:00. Tale v/Bjørnar Sæle. Lovsang v/Ingelin Reigstad Norheim m/team. Nattverd. Konfirmantpresentasjon. Kveldsmat og kirkekaffe. Husk medbrakt påsmurt og varm drikke.  VELKOMMEN!

LOVSANGSGUDSTJENESTE m/GARNESS

Søndag 7. november blir det LOVSANGS-GUDSTJENESTE i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 11:00. Hildegunn Garnes Reigstad og Ingelin Reigstad Norheim  m/band vil lede oss i lovsang og tilbedelse. Hildegunn underviser om lovsang, og deler Guds ord med oss.

BIBEL-KVELD m/ROLF KJØDE

Onsdag 3. november kl. 18:30 ønsker vi velkommen til BIBEL-KVELD i Veslestova på Nordhordland Folkehøgskule. Vi får besøk av Rolf Kjøde, som vil undervise over tema "Hva sier Bibelen om å følge Jesus i studier og arbeidsliv." Dette er et tema som forhåpentligvis vil engasjere både unge og voksne. Så hjertelig velkommen til en spennede Bibel-kveld!

FAMILIEGUDSTJENESTE m/MIDDAG

Søndag 24. oktober blir det familiegudstjeneste i Meland Aktiv kl. 11:00. Vi får besøk av Wendy Gjerstad og barna. De vil formidle til oss gjennom ord, sang og musikk. Etter gudstjenesten dekker vi langbord for middagservering. NB! Påmelding til middag!

BIBEL-KVELD ONSDAG 6. OKTOBER

Vi inviterer til Bibel-kveld på Danielsen ungdomsskule onsdag 6. oktober kl. 18:30. Vi får besøk av Lars Olav Gjøra, som er lærer på Gå ut senteret i Trondheim. Lars Olav er bibel-lærer og kjent som "Bibelnerden" (bibelnerden.no) Han skal snakke om "Hva sier Bibelen om - Det store bildet" VELKOMMEN!

G11 SØNDAG 26. SEPTEMBER

Velkommen på gudstjeneste søndag 26. september kl. 11:00 i Meland Aktiv! Lovsang, undervisning, forbønn og dåp. Eget opplegg for barn og unge.

G11 SØNDAG12. SEPTEMBER M/TURKLÆR OG MATPAKKE

Søndag 12. september blir det gudstjeneste på Frekhaug bedehus kl. 11:00. Tale v/Svein Høysæter. Lovsang v/Ingelin Garnes Reigstad m/team. Nattverd. Tur for alle som har lyst og tid etter gudstjenesten. Husk turklær og matpakke.

THOR HAAVIK KOMMER PÅ G17 29. AUGUST

Søndag 29. august er det G17 i Norkirken. Samlingen er på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00, og vi får besøk av "Farmen-Thor," prest Thor Haavik. Ingelin Reigstad Norheim m/ungdomsteam leder lovsang. Ungdomsleder i Norkirken, Bjølrnar Sæle, leder gudstjenesten. Vi gleder oss!! Velkommen!

Abonner på RSS - Fellesskap