Fellesskap

G17 PÅ FREKHAUG BEDEHUS SØNDAG 12. FEBRUAR

Velkommen til G17 på Frekhaug bedehus søndag 12. februar kl. 17:00. Lovsang v/Ingelin Reigstad Norheim m/team. Tale v/Bjørnar Sæle. Nattverd og bønnevandring. Mulighet for personlig forbønn. Kveldsmat etter gudstenesta. Ta med påsmurte rundstykker, kaffe eller te.

G11 SØNDAG 29. JANUAR I MELAND AKTIV

Velkommen til gudstjeneste søndag 29. januar i Meland Aktiv kl. 11:00! Tale v/Arve Reigstad. Sang v/Ingelin ReigstadNorheim m/team. Nattverd. Forbønn. Kirkekaffe. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen.

GODT NYTT ÅR!

Vi gleder oss over alt vi har fått dele sammen i 2022, av fellesskap og møtepunkter, i smågrupper og storfellesskap. Og vi ser fram til nye muligheter i et nytt år i 2023.

GODT NYTT ÅR!

JULEGUDSTJENESTE JULAFTA KL. 15:00

På julafta, 24. desember, ønsker vi velkommen til JULEGUDSTJENESTE i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Tale v/Bjørnar Sæle. Julesanger ledet av Ingelin Reigstad Norheim m/team. Solosang v/GARNESS. Hanne Rismyhr leser juleevangeliet. Offer til nødhjelpsarbeid.

G11 SØNDAG 18. DESEMBER I MELAND AKTIV

Velkommen til gudstjeneste i Meland Aktiv søndag 18. desember kl. 11:00. Tale v/Arve Reigstad. Anne Hilde og Arve m/team leder sangen. Nattverd. Forbønn. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Kirkekaffe etter gudstjenesten.

BARNAS DAG LØRDAG 10. DESEMBER

Lørdag 10. desember har vi igjen gleden av å invitere til Barnas dag i Meland Aktiv!

Barnas dag er en gratis aktivitetsdag for barn i alderen 4-10 år. (T.om. 5. klasse)

Aktivitetene i hallen starter kl. 10:00, og dagen avsluttes med adventsprogram i Kultursalen kl. 14:30-15:00.  Velkommen!

G11 FREKHAUG BEDEHUS 4. DESEMBER

Søndag 4. desember kl. 11:00 blir det gudstjeneste på Frekhaug bedehus. Sang v/May Sissel og team. Tale v/Svein Høysæter. Egen samling for Kongebarna og Sofagjengen. Kirkekaffe. Velkommen!

G17 FREKHAUG BEDEHUS 20. NOVEMBER

Velkommen til ettermiddags-gudstjeneste på Frekhaug bedehus søndag 20. november kl. 17:00. Lovsang v/Ingelin Reigstad Norheim m/team. Tale v/Åshild Langøy. Nattverd og forbønn. Kveldsmat etter gudstjenesten.

MENIGHETSFEST 17. NOVEMBER

Velkommen til menighetsfest på Frekhaug bedehus torsdag 17. november kl. 19:00! Både medlemmer og andre som har en relasjon til Norkirken er hjertelig velkommen! Ta kontakt for påmelding. NB! Frist påmelding er torsdag 10. november.

G11 SØNDAG 6. NOVEMBER

Velkommen til gudstjeneste i Meland Aktiv søndag 6. november kl. 11:00! Lovsang v/Ingelin Reigstad Norheim m/team. Tale av Bjørnar Sæle. Forbønn. Eget opplegg for Kongebarna. Kirkekaffe.

Abonner på RSS - Fellesskap