Fellesskap

G11 - GUDSTENESTER I FEBRUAR

Velkommen til G11 i Meland Aktiv søndag 10. februar. Eigen samling for barn og unge. Søndag 27. februar er du velkommen til G17 på Folkehøgskulen (kl. 17:00). Kveldsmat.

Søndag 17. februar er det ENHETSFEST i Knarvik kyrkje kl. 11:00. Velkommen!

MEDLEMSKURS TIRSDAG 15. JANUAR

Vi inviterer alle interesserte til meldemskurs i Norkirken, tirsdag 15. januar kl. 19:00 hos Svein Glomnes. Ta direkte kontakt med Svein, eller send e-post via vårt kontaktskjema for påmelding.

JULEGUDSTJENESTE 24. desember

På JULAFTA blir det julegudstjeneste i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Juleandakt ved pastor i Frekhaug Indremisjon, Nils Fredrik Rifsgård. Sanginnslag ved Garness og familien Lavik. Juleevangeliet. Julesanger. Offer til forfulgte kristne. VELKOMMEN!

G17 - GUDSTENESTE 18. NOVEMBER

Søndag 18. november inviterer vi til GUDSTENESTE på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00 i Storstova. Det blir mye LOVSANG på denne gudstjenesten, med fult band og dyktige sangere og musikere!

GUDSTJENESTER I NORKIRKEN!

Velkommen til gudstjeneste i Norkirken! Vi holder til i Meland Aktiv, og har gudstjenester annenhver søndag kl. 11:00, i partallsuker. Gudstjenestene passer for alle generasjoner. Vi har egen søndagsklubb og aktiviteter i hallen for barna. Vi har også egen undervisning og aktiviterer for ungdommer under talen.

GUDSTJENESTER OG SMÅGRUPPER

Kjerneaktiviteten i Norkirken er gudstjenester og husfellesskap i smågrupper. Hovedstyret har vedtatt noen endringer denne høsten. G2 gudstjenestene går ut. I stedet er to gudstjenester flyttet fra kl. 11:00 til kl. 17:00. Disse gudstjenestene (G17) blir på Nordhordland Folkehøgskule. Alle gudstjenestene er på søndager i partallsuker. Neste G17 er søndag 18. november.

Husfellesskap er noe vi prøver å få til for alle generasjoner. Derfor satser vi nå på GJENG, for også å inkludere barna i husgrupper. Ønsker du å bli med i et husfellesskap, ta kontakt med oss, via vårt kontaktskjema under "Om."

OPPSTART I AUGUST

Søndag 12. august starter vi opp haustprogrammet med GUDSTENESTE (G11) i Meland aktiv kl. 11:00.

Søndag 26. august inviterer vi til GUDSTENESTE (G17) på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00. NB! Ta med påsmurt kveldsmat til KORGEFEST!

SOMMERFEST PÅ TOFTING

Velkommen til familiesamling og sommerfest på Tofting søndag 17. juni kl. 12:00. Etter storsamlingen tenner vi felles griller, og vi har måltidsfellesskap med grillmat og kaffe/kaffemat. (medbrakt)

Det blir også mulighet for leiker og ballspill, fisking og bading (for de tøffe) Ta med familie og venner, og KOM!

SOMMER I SØR og GENERALFORSAMLING

Påmeldingen er nå åpen til Sommer i Sør og Normisjons generalforsamling - og melder du deg på før 1. mai er det penger å spare! 10.-15 juli kan du være med på tre festivaler i én! Sammen med Sommer i Sør arrangeres nemlig Tenåringsfestival for ungdom i alderen 13-18 år og Amigosfestival for barna.

FAMILIEDAG med ÅRSMØTE

Sett av lørdag 14. april i kalenderen, oppfordrer regionleder Kristian Bjørkhaug. Han sier dette vil bli en super dag for hele familien.

Jarle Waldemar skal ha mye program for barna under årsmøtet 14. april.

Abonner på RSS - Fellesskap