Fellesskap

ENHETSFEST 16. FEBRUAR

VELKOMMEN TIL NORKIRKEN VÅREN 2020!

Velkommen til samlinger i Norkirken! Vi har gudstjenester på partallsøndager. De fleste samlingene i Norkirken er i Meland Aktiv på Fossemyra stadion ved Sagstad barneskole.

Neste samling i Norkirken er G11 søndag 23. februar i Meland Aktiv (kl. 11:00.) Tale av Grethe Siljuholtet. Tema: "I Guds nærhet" Nattverd. Kongebarna og Sofagjengen.

2020 - OPPSTART MED GUDSTJENESTE OG DÅP

Vi startet 2020 med gudstjeneste med dåp og fullsatt kultursal i Meland Aktiv.

Det ble en flott start på det nye året, og hva passer vel bedre ved inngangen til et nytt år enn en feiring av en ny fødsel og et nytt liv?

Ludvig (dåpsbarnet) var i strålende humør, og lå og smilte og koste seg i pappas armer da han ble døpt.

JULEGUDSTJENESTE 24. desember

På JULAFTA blir det julegudstjeneste i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Juleandakt ved pastor i Norkirken, Arve Reigstad. Sanginnslag ved mannskor. Fellessang ledet av May Sissel Rismyhr Jansen m/sangere og musikere. Juleevangeliet. Offer til forfulgte kristne. VELKOMMEN!

SAMLINGER I JUNI

Mandag 10. juni kl. 11:00: PINSEFEST (2. pinsedag) på Nordhordland Folkehøgskule. Tale v/Hallgeir Haaland. Vi får besøk av både Gerd Eli og Hallgeir m/barna og Gladstone og Priya. Ta med grillmat, drikke og kaffimat. Egen samling for barna. Grilling, aktiviteter og leiker ute etter møtet.

Søndag 16. juni kl. 12:00: SOMMERAVSLUTNING PÅ TOFTING!

MEDLEMSKURS TIRSDAG 15. JANUAR

Vi inviterer alle interesserte til meldemskurs i Norkirken, tirsdag 15. januar kl. 19:00 hos Svein Glomnes. Ta direkte kontakt med Svein, eller send e-post via vårt kontaktskjema for påmelding.

G17 - GUDSTENESTE 18. NOVEMBER

Søndag 18. november inviterer vi til GUDSTENESTE på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00 i Storstova. Det blir mye LOVSANG på denne gudstjenesten, med fult band og dyktige sangere og musikere!

GUDSTJENESTER I NORKIRKEN!

Velkommen til gudstjeneste i Norkirken! Vi holder til i Meland Aktiv, og har gudstjenester annenhver søndag kl. 11:00, i partallsuker. Gudstjenestene passer for alle generasjoner. Vi har egen søndagsklubb og aktiviteter i hallen for barna. Vi har også egen undervisning og aktiviterer for ungdommer under talen.

GUDSTJENESTER OG SMÅGRUPPER

Kjerneaktiviteten i Norkirken er gudstjenester og husfellesskap i smågrupper. Hovedstyret har vedtatt noen endringer denne høsten. G2 gudstjenestene går ut. I stedet er to gudstjenester flyttet fra kl. 11:00 til kl. 17:00. Disse gudstjenestene (G17) blir på Nordhordland Folkehøgskule. Alle gudstjenestene er på søndager i partallsuker. Neste G17 er søndag 18. november.

Husfellesskap er noe vi prøver å få til for alle generasjoner. Derfor satser vi nå på GJENG, for også å inkludere barna i husgrupper. Ønsker du å bli med i et husfellesskap, ta kontakt med oss, via vårt kontaktskjema under "Om."

OPPSTART I AUGUST

Søndag 12. august starter vi opp haustprogrammet med GUDSTENESTE (G11) i Meland aktiv kl. 11:00.

Søndag 26. august inviterer vi til GUDSTENESTE (G17) på Nordhordland Folkehøgskule kl. 17:00. NB! Ta med påsmurt kveldsmat til KORGEFEST!

Abonner på RSS - Fellesskap