Fellesskap

PINSEFEST FOR ALLE!

Bli med på PINSEFEST på Facebook, søndag 31. mai (1. pinsedag) kl. 11:00! Her deltar ansatte, frivillige, barn, unge og voksne fra Norkirken Bergen, Norkirken Os, Norkirken Nordhordland og Normisjon region Hordaland. Gå ikke glipp av dette arrangementet! Vi gleder oss til å feire pinse sammen! :-) GOD PINSE!

SAMLINGER I MAI OG JUNI

Søndag 3. mai deltok ca. 100 personer (barn, unge og voksne) på vår ZOOM-gudstjeneste.  Under "kirkekaffen" ble det arrangert en familie-KAHOOT. Det var stort engasjement, og vi fikk virkelig følelsen av et "levende" fellesskap!

Neste ZOOM-gudstjeneste blir søndag 14. juni kl. 11:00

Les mer om pinse, bønnesamlinger og sommeravslutning.

HEIME-PÅSKE I NORKIRKEN

Denne påska blir ei HEIMEPÅSKE for alle. Gudstenester og andre arrangement, offentlege og private, er avlyst. Men vi treng ikkje å avlyse påska. Vi kan feire påske i heimane våre, enten vi er åleine eller fleire samla. Her finn du oversikt på nokre ressursar og nettarrangement som vi vil legge til rette for.

GUDSTJENESTE I HJEMMET

Her finner du vår hjemmegudstjeneste for søndag 22. mars - Maria budskapsdag. Lovsang v/Ingelin Reigstad Norheim. Tale ved Åshild Hørte Langøy.

Her finner du et forslag til ramme for samling i hjemmet med forslag til Bibel, bønn og samtale. Og gi en gave på VIPPS :-)

CORONA-SITUASJONEN, TILTAK I NORKIRKEN

Styret i Norkirken vedtok i møte 12. mars å avlyse planlagte gudstjenester frem til påske. Det betyr at G11 søndag 22. mars og palmesøndag 5. april går ut. Det blir heller ikke samlinger i hjemmene, hverken for barn, ungdommer eller voksne.

Vi avlyser også bønnesamlingene på onsdag, men merk deg bønnetidene, og delta i bønn der du er!

ENHETSFEST 16. FEBRUAR

VELKOMMEN TIL NORKIRKEN VÅREN 2020!

Velkommen til samlinger i Norkirken! Vi har gudstjenester på partallsøndager. De fleste samlingene i Norkirken er i Meland Aktiv på Fossemyra stadion ved Sagstad barneskole.

Neste samling i Norkirken er G11 gudstjeneste søndag 22. mars i Meland Aktiv (Kl. 11:00) Tale v/ Åshild Langøy. Sang av "Levande lys." Nattverd.

2020 - OPPSTART MED GUDSTJENESTE OG DÅP

Vi startet 2020 med gudstjeneste med dåp og fullsatt kultursal i Meland Aktiv.

Det ble en flott start på det nye året, og hva passer vel bedre ved inngangen til et nytt år enn en feiring av en ny fødsel og et nytt liv?

Ludvig (dåpsbarnet) var i strålende humør, og lå og smilte og koste seg i pappas armer da han ble døpt.

JULEGUDSTJENESTE 24. desember

På JULAFTA blir det julegudstjeneste i Storstova på Nordhordland Folkehøgskule kl. 15:00. Juleandakt ved pastor i Norkirken, Arve Reigstad. Sanginnslag ved mannskor. Fellessang ledet av May Sissel Rismyhr Jansen m/sangere og musikere. Juleevangeliet. Offer til forfulgte kristne. VELKOMMEN!

SAMLINGER I JUNI

Mandag 10. juni kl. 11:00: PINSEFEST (2. pinsedag) på Nordhordland Folkehøgskule. Tale v/Hallgeir Haaland. Vi får besøk av både Gerd Eli og Hallgeir m/barna og Gladstone og Priya. Ta med grillmat, drikke og kaffimat. Egen samling for barna. Grilling, aktiviteter og leiker ute etter møtet.

Søndag 16. juni kl. 12:00: SOMMERAVSLUTNING PÅ TOFTING!

Abonner på RSS - Fellesskap