BLI MED PÅ MEDLEMSKURS!

Tirsdag 14. januar kl. 19:00 hos Svein Glomnes.

Kurset varer ca 1 time og 40 minutter. Bli med, og inviter andre med, og bli mer kjent med Norkirken Nordhordland!

MEDLEMSKURS

Vi opplever at mange nye søker til Norkirken, både på Storsamling og med ønske om å bli med i husfellesskap. Vi vil derfor legge til rette for et ekstra medlemskurs nå i vår. Kurset blir gjennomført på tirsdag 14. april kl. 19:30. Kurset varer et par timer. Alle interesserte kan henvende seg via kontaktskjema i "Om" i menylinjen over. Send din påmelding her.

NÅDEGAVEKURS

Tre torsdagskvelder i mars inviterer vi til et tjenestekurs, der vi vil undervise om nådegaver og tjeneste i fellesskapet. Kurset bygger på materiell fra Willow Creek, og kurset heter "Som hånd i hanske." Kurset er åpent for alle som ønsker å finne ut mer om sine nådegaver, og hvordan man kan finne sin plass i en tjeneste i et fellesskap.

Abonner på RSS - Kurs