Konsert

GARNESS - GÅTEN OM KORSET

Vår egen lovsangsleder, Ingelin Reigstad Norheim, legger nå ut på påsketurné sammen med sin tvillingsøster, Hildegunn Garnes Reigstad. I tiden før påske spiller GARNESS konserter rundt omkring i mange av landets kirker.

I vårt område er det to konserter. En konsert i Skjold kirke tirsdag 2. april, og en konsert i Knarvik kirke onsdag 3. april kl. 19:30

KONSERT MED MARIA SOLHEIM og MAY SISSEL

Søndag 23. september kl. 19:00 kjem den folkekjære artisten Maria Solheim til Knarvik kyrkje for å halde konsert! Saman med musikar og produsent Christer Slaaen vil ho spele materiale både frå hennar nyaste plate som kom i vår, og frå eldre utgivingar.

Før dei går på scena vil Melandbuar May Sissel m/band spele oppvarming. Både Maria og May Sissel formidlar tekst og musikk med innleving og varme, så vi kan sjå fram til ein kveld med ord og tonar som går til hjartet.

GARNESS - RELEASEKONSERTER

GARNESS er ute med nytt album - Canyons and Mountaintops. I den forbindelse blir det releasekonserter på flere kanter av landet. Først ute er Oslo, med konsert tirsdag kveld 9. mai i Parkteatret. Vi her i Nordhordland merker oss spesielt konserten søndag 14. mai kl. 19:30, på Nordhordland Folkehøgskule.

Kom og opplev våre egne artister LIVE, med band. Gå ikke glipp av dette!

RELEASE-KONSERT MED MAY SISSEL

May Sissel er snart ute med sin nye EP, Svarttrost, som slippes 19.februar. Det vil hun gjerne feire med oss i Norkirken! Du får også høre mange andre sanger som ennå ikke er spilt inn, så KOM OG HØR :-)
Billetter: 120 kr kjøpes i døra. For de under 18 år koster det 50 kr.
EP: Kan kjøpes for 80 kr.
Konserten er  i Dagligstua (i hovedbygget) til Nordhordland Folkehøgskole!

KONSERT MED SOLVEIG LEITHAUG

Tirsdag 7. mars blir det konsert med Solveig Leithaug på Frekhaug bedehus! Sett av datoen og bli med! Solveig er ute med ny plate, og er for anledningen på Norgesturné, og vi er så heldige å få besøk! Det blir både nye og gamle sanger på repertoaret.

Vi er flere menigheter som står sammen og arrangerer konserten.

Hjertelig velkommen!

WATOTO KONSERT I KNARVIK

​Torsdag 15. september ligger det til rette for en spesiell konsertopplevelse. "WATOTO" kommer til Knarvik kirke. Konserten passer for alle! Ta med familie, venner og kjente. Anbefales!!

Abonner på RSS - Konsert